Clubkleding selectie

Onze selectieleden die meedoen aan wedstrijden dragen clubkleding. Als u een clubpakje wilt bestellen, kunt u contact opnemen met een bestuurslid.

Clubkleding recreanten

Alle jeugdleden van onze vereniging dragen clubkleding bij bijzondere evenementen als bijvoorbeeld een uitvoering. Indien deze wordt georganiseerd ontvangt u tijdig bericht.

De clubkleding is te bestellen bij Reclame- en Borduurstudio Eurokorting van de familie Uchtman te Veendam. Mocht u  clubkleding willen aanschaffen, dan vragen wij u vriendelijk om met hen contact op te nemen voor het passen en het bestellen.

Jongens dragen een zwarte short en rood t-shirt met Dynamica embleem en meisjes een rood turnpakje of een zwart broekje met rood Dynamica-shirt.

Reclame- en borduurstudio Eurokortiing

Lloydsweg 28b

9641 KK Veendam

0598 635262 of 06 - 41738008

Onderlinge doorverkoop

Clubkleding die niet meer past kan onderling worden doorverkocht, u kunt eventueel een advertentie plaatsen op het digitale prikbord op deze site.